Statgép meghívó kéne.
2006. június 03. írta: Asszem

Statgép meghívó kéne.

Szeretném összehasonlítani, hogy a két blogom közöl (olahandras.blog.hu és olahandras.blogter.hu) melyik az olvasottabb. Eddig a Freestatot használtam, de az utóbbi napokban elérhetetlenné vált, viszont úgy tudom a Statgéphez meghívó kell, úgyhogy szeretnék kérni egy meghívót valakitől. Cserébe fel tudok ajánlani korlátlan myvip és egy darab wiw meghívót.

Mindez ahhoz kellene, mert lassan szeretném eldönteni melyik blogon maradok. A Blogteren kezdtem, ami szép és jó, és van közösség is, de minden más szempontból a blog.hu az, ami jobban tetszik.

Eddig azt hittem, mivel a Blogternek van nyitóoldala, ezért eleve sokkal többen olvassák azt a blogot, főleg, ha címlapra kerül. Viszont a Freestat adatai érdekes módon azt mutatták, hogy a blog.hu-s blogot valamiért többen olvassák. Hm. Pl. a myvip meghívót bárkinek bejegyzésre folyamatosan jönnek a kérések, míg a Blogteren egy, vagy két ember találta meg.

Úgyhogy kéne egy jó statisztika program, vagy akár több is, ha tudtok ajánlani mást, az is jó, legalább össze tudom hasonlítani őket.

Még egy kérdés: ha valaki berakja a blogot az RSS olvasójába és megnézi, anélkül, hogy a blogra kattintana, az beleszámít az olvasottságba?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tok Annamária 2007.01.18. 03:52:42

Jelezném, hogy a Freestat.hu 2007-től ismét működik, szépen, gyorsan, jól - ahogy kell! Én ezt használom.

Asszem 2007.01.18. 07:40:37

Köszi az infót, visszanézek oda is hamarosan, bár én a statgéppel egyelőre elégedett vagyok.
süti beállítások módosítása