El Bandi - magyarul újraforgatva (c-p)
2006. augusztus 05. írta: Asszem

El Bandi - magyarul újraforgatva (c-p)

Az index híre szerint újraforgatják magyar szereplőkkel, magyar viszonyok között a Rém rendes család első évadját...

"A csatorna október közepétől hetente egyszer, hétköznap, főműsoridőben vetíti az Egy rém rendes család Budapesten című sorozatot, amely magyar szereplőkkel kelti újból életre, némileg persze módosítva az eredeti amerikai sorozat első, 1987-es évadjának részeit. Úgy tudjuk, a forgatás éppen a napokban kezdődött el, állnak a díszletek, és már felvették az első jeleneteket is."

Hát nem tudom. Bár a magyar szinkron nagyon tetszett (a régi), azért egy újraforgatástól tartok...nagyon jól kell, hogy sikerüljön, hogy ne legyen kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk érzésem. Talán jobban, mint az eredetinek, és eddig azért olyan kirobbanóan vicces műsorokat (a régi Galláékat leszámítva) nem nagyon tudtunk csinálni.

Azért kíváncsian várom...
tv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandi janos 2006.12.14. 15:48:50

miert nem irnak rollam a senkik

Asszem 2006.12.14. 20:06:51

Mostmár sajnos láthatjuk az eredményt. Szánalmas.
süti beállítások módosítása