Kósa: "Ez ott folytatja, ahol Öszödön abbahagyta"
2007. január 31. írta: Asszem

Kósa: "Ez ott folytatja, ahol Öszödön abbahagyta"

Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, a baloldal Orbán-alternatívája Gyurcsányról: "elhűl az ember, ez ott folytatja, ahol Őszödön abbahagyta" (VG Online)

Aztán még hozzáteszi, hogy ha valaki tárgyalni akar, akkor nem azzal kell kezdeni, hogy vérig sérti az ellenfelet. És milyen igaza van. Ezek szerint ő sem akar nagyon tárgyalni.

Az a baj, hogy ilyen felütés után, még ha igaza is lenne, nagyon nehéz elfogulatlanul megítélni a mondanivalóját. "Ez". Bunkó, paraszt stílus. Kocsmában elmegy. De hogy ez legyen a minta? Miért?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molcsa (törölt) 2007.01.31. 18:33:03

mindig is szórakoztatott, hogy egyesek mindig vmiféle Orbán-alternatívákat vélnek felfedezni a Fideszen belül. Kósa, Pokorni, Áder, az ötker polgármestere, akinek most nem jut eszembe a neve...
és végül mi történik? semmi. azt persze nem tudom, hogy soha eszükben sem volt kissé visszafogottabb amplitúdóval bólogatni a vezér baromságaira, vagy egy pillanatig átfutott a fejükön, de hamar visszasüppedtek a langyosba. de ez tök mindegy
a lényeg annyi, h ezeknek a figuráknak tök jó, ahogy most van, hiszen mind megkapta a maga piciny hatalmát, főleg polgármesteri pozíció formájában, és a maguk városházáján talán a titkárnőjükkel Viktor-nak hívatják magukat.
mind kompromittálódott már az elmúlt 10envalahány évben,és pontosan tudják, hogy a sok hívő nem polgári mittoménmik miatt szavaz a Fideszre, hanem mert a Viktort látták szépen szónokolni a HírTV-ben, és ő azt mondta, hogy az jó. és kész.
süti beállítások módosítása