Google Calendar nyomtatás
2007. május 02. írta: Asszem

Google Calendar nyomtatás

Fejlesztette a Google a Calendar nyomtatását, már be lehet állítani, hogy színesben vagy fekete-fehéren nyomtasson, és lehet választani vagy 9 előre definiált betűnagyság közül. Kis lépés lenne ez még a tökéletesség felé, deviszontámbár valamilyen bug miatt jelenleg egyáltalán nem tud nyomtatni.

Nemtudom másnál jelentkezik-e a hiba, Firefox alatt meg sem nyílik normálisan az ablak, a felel hiányzik és nem lehet átméretezni, ha TAB-bal elugrálok a nem látszó "Print" gombra, akkor az Acrobat kiírja, hogy "Operation is not allowed", értse ezt bármire, és ennyi. Explorer alatt rendesen látszik a print gomb, de ha megnyomom, nem történik semmi.

Remélem minél hamarabb megoldják ezt a hibát, mert ha nem fogok tudni Firefox alól nyomtatni, akkor sajnos minden előnye ellenére is, de kénytelen leszek más progit használni és akkor jajj a Googlenak :))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása