Román IP címem lett.
2007. február 14. írta: Asszem

Román IP címem lett.

Bő másfél hét késéssel, de sikerült bekötni az EMKTV-féle internetet. Hurrá. A sebesség érezhetően nem változott semmit, de ismét egy modem villog a lakásban. Utoljára ilyent még a Birodalom idejében tapasztaltam, amikor a Matáv, vagy Axelero, vagy mi volt épp akkor a neve, szóval a Cég nyomatta az 512-es netet havi 14 ezerért...

Szóval megtörtént a váltás, de csodálkozva látom, hogy román, egész pontosan bukaresti IP címem van. A google.com automatkusan átáll google.ro-ra, a Skype is alapbeállításnak románt választ, stb.

Furcsa. Természetesen próbálok elvonatkoztatni a két nemzet közötti történelmi jóviszony hiányából fakadó ellenérzés nyújtotta magyarázat csábításának (huhh, csak körülírtam), tehát az is idegesítene, ha osztrák, svéd vagy horvát IP címem lenne.

De legjobban az idegesít, hogy erre valahogy elfelejtették felhívni a figyelmem a szerződés megkötésekor. Biztos benne van az apróbetűsben, most nincs kedvem ráereszteni a CTRL-F-et, de akkor sem korrekt.

Hiába, nagy úr az árérzékenység.
net

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz 2007.07.23. 12:17:06

Hát ez elég gáz. Szólj be, hogy miért van ez.
süti beállítások módosítása