Blog.hu tippek
2007. március 24. írta: Asszem

Blog.hu tippek

Tetszik ez az új "Még több blog" doboz, de én a friss posztok és kommentek alá raknám a főoldalon. Az előbbiek gyakran változnak és informatívak, míg a blogcímkék még akkor is ha bővülnek (tényleg, mi alapján? Mert egyelőre azt látom, hogy alig tartozik egy-egy blog akár az olyan címkékhez is, mint pl. "google"?), szóval még ha bővülnek is, nem annyira informatívak.
Legalábbis én előbb megnézem, mik a kiemelt blogok, utána megnézem a friss posztokat, utána a friss kommenteket, aztán alul a válogatást, hogy van-e valami változás, és csak ezek után klikkelek a még több blogra. Mert van benne egy kis stumbleuponos lutri-elem, én csak nagyjából a témát választom ki, aztán hogy milyen blogokat dob ki, az nem tőlem függ.

Aztán össze lehetne gyúrni ezt a blogajánlóval és az indás fejlécbe belerakni az egyklikkes ajánlást (szintén stumbleuponos módra), szóval csak annyit hogy tetszik a blog, de semmi kitöltés, értékelés, url megadás. Az bonyi.

Ja, és hamár ez ilyen poszt lett, akkor a slágerblogokban (tótaw) könyörögve kéretik a kommentelés rendberakása.

És természetesen a magyar twitter megírása :))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása