WiWTube azaz videót a Wiwre!
2007. április 08. írta: Asszem

WiWTube azaz videót a Wiwre!

Pont erre volt szükség! Most, hogy a WiW a T-Online segítségével kihozta magából a maximumot és elérte a nyújtható szolgáltatások csúcsát egy kedves kis extrával kedveskedtek a kedves kis felhasználóknak: ezentúl a képfeltöltés mellé videót is lehet felötlteni. Éljen-éljen hurrá! Pont erre volt szükség. Talán még egy táblázatkezelőt vagy CAD programot is beszúrhatnának, csak az élmény fokozása végett...

Az, hogy az egész Wiw úgy szar ahogy van, az nem baj. Senkit nem érdekel, hogy lassan ellepik az egészet a spam felhasználók, nem gond, hogy nem lehet meghívót küldeni, mert nem bírná a szerver a kapacitást, nem probléma, hogy a képek megnyitása még mindig bűnrossz és lassú, ezek olyan apróságok, amik eltörpülnek a videómegosztás lehetősége mellett.


Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy már csak egy IndaPass-os beléptető kellene... de nyilván ilyent nem mondok :))
wiw

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bennez 2007.04.10. 14:00:12

Az iwiw sikere teljesen érthetetlen. Talán a magyar fiatalok/középkorúak/idősek messze földön híres angoltudása az oka: "há' ez a májszpész nem magyarul van, én ebbő' egy szót sem értek". Az iwiw persze meg csak magyarul tud, így kizárt a nyelvi akadályokba ütközés a többi userrel. Csúcs!

Amúgy a képfeltöltést megoldottam: a "Magamról" rovatba belinkeltem a flickr-oldalamat, nesztek nézzétek, oszt jónapot.

Asszem 2007.04.10. 15:21:07

Az iwiw sikere szerintem az elsőségében rejlik. Az az időszak, amíg WiWként volt elterjedve egy sokkal szűkebb közönség körében jól megalapozta a robbanást a képfeltöltések lehetővé tételekor. Ekkor jutott el a nagyközönséghez, és ekkor jelentek (és buktak) meg a klónok (myvip, barátikor, mittoménmégmi).

Mivel ezek is magyarul voltak, ezért szerintem a nyelvi akadály nem magyarázza az iwiw népszerűségét. Egyszerűen jókor volt jó helyen, elsőként lovagolt meg egy hullámot, és ebből akár még évtizedekig (...) is profitálhat.

Hacsak meg nem jelenik egy olyan fejlesztés (privi, hotdog), ami plusz szolgáltatásai révén eléri a felhasználók számának azt a kritikus tömegét, hogy átvegye "A" magyar social network státuszt.

Addig a WiW-et viszi előre a saját lendülete. Ugyanúgy, mint a Microsoftnál: úgyis mindenki a WiWen van (vagy legalábbis szinte biztos, hogy a Wiwen IS rajta van), vagy Microsoft terméket használ, ezért tetszik-nem tetszik, ezt kell használni, még akkor is, ha az esetleges alternatívák jobbak.



Kata 2007.04.10. 18:27:17

Szerintem egy darabig mivel ez még új senki sem fog feltölteni hiszen van olyan ember aki mégképet se tud feltölteni mert se scannere se digi fényképezője nincs!!!

Miguel · http://miguel.blog.hu 2007.04.10. 20:36:11

Az emberek nagyrésze pont leszarja, hogy lassan jön be a kép, meg hogy naponta kell gyomlálnia a szpemeket, a lényeg, hogy megtalálta a Gerit, akivel oviban terrorizálta az alsósokat, meg hogy lehet nézegetni, hány közös ismerős van a magyar celebekkel. A wiw tika ez, és ebben persze jócskán benne van az, hogy ő volt az első.

Proxy · http://halozatkereso.blog.hu 2007.04.10. 20:37:08

Lassan a hűséges iWiW-esek kapcsolati listájukat lementve áttérnek a magamutogatás második számú játékterére, ami pediglen a privi.hu. De a WiW az utóbbi időben tényleg borzasztóan felszemetesedett, bár a fix oldalsablont még ugye nem lehetett úgy szétbarmolni mint Myspacen - erre van a privi.
A videofeltöltés egyetemes elérhetetlensége kérdésében pedig Katával értek egyet. :)

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2007.04.10. 23:44:33

no és sokáig éljenek a körleveleket továbbküldő taplók

piszkafa 2007.04.11. 00:21:47

Ez a főcikk? Hm? Téma az iwiw? Emberkert.
Azt tudni pl. hogy igazából ki működteti? Ki felügyeli?
Tyű! Lehet videjót is fel? Nahát, micsoda izgalmak...

wegazzo · http://mdah.blog.hu 2007.04.11. 00:37:47

Jah... A wiw olyan mint a google, a microsoft, az rtl, a youtube, stb.... Mindet divat ma fikázni /van is miért/, de lemerem fogafdni, hogy azért csekkelitek ti is naponta:PPPP

Asszem 2007.04.11. 02:05:29

Wegazzo: igen csekkeljük naponta, ezért zavarnak minket a hibái, amit még az is tetéz, hogy a fejlesztést ilyen felesleges dolgokra pazarolják. De ez csak az egyik probléma, egy szolgáltatást a hibáival együtt is lehet kedvelni (ld. Gmail).

morningkarma · http://karma.blog.hu 2007.04.11. 04:04:14

A wiw egészen szánalmas bármelyik külföldi vetélytársával összehasonlítva. Egy nyamvadt telefonkönyv, semmi több.

wegazzo · http://mdah.blog.hu 2007.04.11. 06:55:47

Ez így van, de még mindig jobb, hogy egyáltalán van, és mégjobb, hogy ingyen! Bár a tulajdonost nézve ez már-már furcsa is...:)
De pl. tetszik, hogy a pannon az egyik fő szponzor:PPP
Mintha a fradipályán lehetne jegyet venni az újpest meccseire....
süti beállítások módosítása