Színes csíkos eredménytudósítás az Indexen
2006. április 23. írta: Asszem

Színes csíkos eredménytudósítás az Indexen

"Választások percről percre" címmel olvasható az Indexen az eredmények követése és kommentálása. A tartalom a szokásosan vicces-lazáskodó-jófej, ami talán nem is baj, legalábbis nem kell annyira komolyan venni a politikát. Persze nagyon is komolyan kéne venni, hiszen sok múlik rajta, de nem azon a szinten, ahogyan a kampány zajlott. Az Index pedig ehhez a bulvárstílushoz alkalmazkodik (ha ezt lehet bulvárnak nevezni) azzal, hogy külön kiemeli, melyik szövegrész melyik pártra vonatkozik.

Sőt, az oldal tetején ki lehet választani, hogy csak a bizonyos pártokról szóló írásokat mutassa. Ennek nyilván örülnek a végletesen elfogult olvasók, hiszen nem kell az ellenségről/ellenfélről szóló híreken idegeskedni.

Mondjuk ennél túl sokkal több értelme nincs a vizuális kiemelésnek. Mégis tetszik. Nem tudom miért...gondoltam, ha írok róla egy blogot, akkor rájövök, de úgy látszik nem. Egyelőre...őőőő...izé.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása