Csubi, add rá a tartalékot...
2006. május 13. írta: Asszem

Csubi, add rá a tartalékot...

Hát, az elmúlt hetek nem voltak blogügyi szempontból túl termékeny napok. Egyszerűen semmi időm nem volt arra, hogy írjak, pedig csomó téma sorjázott a fejemben...olvastam egy frankó Lem regényt aminek akár blog vonatkozása is lehetne, majd megírom, de ezt is elrakom a tervezendők közé, meg nyilván a blogszolgáltató összehasonlítást, meg a koncertekről, meg satöbbi.

A másik blogba is csak egy Googles bejegyzést írtam (a Blogteren), de az ilyen IT jellegű írásokat úgysem olvassa kutya sem, én sem olvasok mástól, csak attól a néhány szerzőtől, akikről először hallottam, meg kompetensnek tűnnek a témában :)

Mindegy, egyelőre ilyen a helyzet, viszont még mindig nem tudtam dönteni, hol maradjak. A Blogteren van közösség, a Blog.hu meg jobb. A Blogter szebb, de lassú. A blog.hu-n jobb funkciók vannak, de a kutya se olvassa. Bár ez elvileg nem kizáró tényező.

Plusz néhány haver a Blogterest rakta el az RSS olvasóba, havonta pedig nem lehet rángatni őket, hogy most ez, most az a tényleges blogom. A Wiwen is a Blogteres lett megadva. De lassan el kell döntenem, addig meg marad a copypastes kétlakiság.

Na, ennyit sikerült kipréselnem magamból mára :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bakura · http://ordogzoltan.blogter.hu 2006.05.19. 12:32:36

Szerintem legyél jelen mindkét helyen. A Blogteren hiányoznál minden esetre. :)
Nekem is ki kéne próbálnom ezt a szolgáltatót is.

Asszem 2006.05.20. 12:23:06

Köszi :)

Sztem próbáld ki a blog.hu-t is, van, amiben sokkal jobb, mint a blogter (pl. autosave kommentírás közben, meg jelenleg sokkal gyorsabb, minta blogter, ez a kis naptár itt oldalt, stb.).

Csak közösség/közönség nem nagyon van, ebben a sokat átkozott Blogter címlap még mindig sokkal jobb.

Ja, és itt nem kell átszerkeszteni kézzel a kódot, hogy kiírja a hozzászólók blogjának a címét, amit február óta nem tudtak megcsinálni odaát :))
süti beállítások módosítása