Turbóblog
2006. május 28. írta: Asszem

Turbóblog

Negyed órám van írni, utána asszony elkobozza a gépet, úgyhogy ömlesztve: gép. Hát igen, eljutottunk oda, hogy a sima munkaeszközből komplett kikapcsolódásra/szórakozásra és egyéb értelmetlen időtöltésre való eszközzé alakult a számítógép. Főleg az internet miatt. Úgyhogy közös megegyezéssel arra az elhatározásra jutottunk, hogy kénytelenek leszünk még egy számítógépet beszerezni...lesz benne valami báj, amikor a szoba két sarkában lévő gépekről csetelve kommunikálunk egymással :)

Nade sebaj, ez a fejlődés...aztán ha lesz gyerek, akkor ugye mindenkinek külön gép kell. Viszont az az előnye meglesz, hogy nem kell többet szenvedni a felhasználói fiókokkal, meg veszekedni, hogy ki installálta föl azt a háromezer fontot, ami miatt a word behülyült, vagy kinek köszönhető az a vírus, ami miatt az egész windowst újra kell telepíteni, és ki volt az, aki a másik biztonsági másolatait letörölte, hogy elférjenek a videók, amik szintén a netről jöttek :)

Egyébként totál nem erről akartam írni, de a körülmények így hozták. Szóval sűrítve: milyen érdekes, hogy a Google Notebookban, amire  átáltam a delicsióról, nincsenek címkék. Hát most hogyan fogom megtalálni a keresendő szöveget, ha már több száz bejegyzés lesz? Persze még mindig nem bízok a Google keresőjében, pedig elég lesz csak beírni a kulcsszót, oszt jónapot. Erről jut eszembe, akartam írni, hogy nem az a baj, hogy csak egy párt van a jobboldalon, hanem az a baj, hogy ez a párt nem hatékony. Erről meg az jut eszembe, hogy ezt már írtam, de sebaj. Front van, ilyenkor fáj a fejem, egy aszpirin és egy algopirin áldásos hatását várom.

Viszont végre beszüntetik az utcai pavilonokban történő alkoholárusítást, mint azt a helyi újságban olvasom. A buszmegálló, ami a lakótelep közepén van, közvetlen az óvoda mellett, igen érdekes gyülekezőhelye az univerzum érdekes alakjainak, nevezhetjük Mószájszlinak (és nem fogom megkeresni, hogy kell írni :)). Persze ki van írva, hogy a bolt előtt italozni tilos, de azért a stabil törzsközönség mindig jelen van, úgyhogy csúcsidőben igen érdekesen kell kerülgetni őket a keskeny járdán. Egyik oldalon a pavilonok, előttük az ittas állapotban lévő egyének, a járda másik oldalán meg az úttest, ahol éppen elhúz a busz. Idil. Kéne még legalább tíz kocsma a telepre. Na mindegy, majd ez a rendelet megoldja, persze adtak egy év türelmi időt a tulajoknak, addig pedig még sok minden történhet, de bízom benne, hogy nem változik meg az álláspontja az önkormányzatnak.

Hát lejárófélben az időm, úgyhogy mára ennyi, ez jó kis egyveleg blog lett, politikával, internettel, személyes élményekkel, volt benne minden. Ja, szex nem. Na mindegy, senki sem tökéletes :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása