Kelle nekem ofisz07?
2006. május 29. írta: Asszem

Kelle nekem ofisz07?

Nem. De azért kipróbálom. Kíváncsi vagyok. Már csak azért is, mert mindig örömmel húzom fel magam a Microsoft szarabbnál szarabb menürendszerén, az áttekinthetetlen és ostoba megoldásokon. Talán a mélypontot mégsem a Worddel, hanem a Media Playerrel érték el,
úgyhogy már csak ezért is tesztelni akarom az új felületet. Hátha most. Az eddigi kritikák pozitívak.

Csak sok helyet foglal, úgyhogy lehet, hogy egy próba-blog-uninstall ciklus lesz belőle...végülis arra az 5 funkcióra, amit használok (betűtípus, elhelyezés, felsorolás...) még a netes szerkesztők is bőven megfelelnek...

Lehet, hogy ezért fog megroggyanni a Microsoft????

Majd meglátjuk, az új op. rendszer és szoftverek mennyire veszik fel a versenyt az ingyenes, neten használható vetélytársaikkal. Mert ilyen helyzet még sosem volt, de egyre ilyenebb lesz: sokan neteznek, egyre többen használnak alapfunkciókat a neten és ez egyre könnyebb és egyszerűbb lesz (ld. Index cikke, linket majd megkeresem).

Szóval kérdés, érdemes lesz-e még dollármilliókat áldozni olyan szoftverek kifejlesztésére, amire a széles tömegek körében igazándiból már nincs igény, mert az alapfunkciókat már teljesítik, és ellentétben más dolgokkal, nem amortizálódnak. Ha a mai szinten megrekedne a számítástechnika, a legtöbb embernek már ez is bőven elég lenne, hogy ellásson mindent, amihez valóban gép szükséges.

Persze tíz év múlva majd belátom, hogy ez mennyire nem így volt, és akkor nem fogom tudni megérteni, hogyan tudtam elképzelni az életet azok nélkül a funkciók nélkül, amiket ma még elképzelni sem tudok :)))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása