Utolsó Blogteres postom (egy ideig...)
2006. szeptember 07. írta: Asszem

Utolsó Blogteres postom (egy ideig...)

Délelőtt elfogott a közléskényszer: :)

"Sokáig nem tudtam dönteni a két szolgáltató között. Kicsit kétlaki voltam, próbáltam tematikusan szétválasztani a blogolást, de azért sejtettem, hogy valamikor választani kell. Számomra mindenben a blog.hu a jobb, kivéve a címlapot. Ez volt az, ami a Blogteren tartott. Bár magam előtt is deklaráltan hobbiblogger vagyok, azaz "magamnak írok", annyit, úgy, annyiszor, ahányszor jólesik, azért szívesen veszem, ha olvasnak, ha kommenteznek (és nem emailben...kedves B....:).
A Blogter címlap ebben sokat segített. A blog.hu-s blogokra nagyritkán érkezett komment, és én sem ismerem a bajkonur blogrollján kívülieket.
Most viszont van blog.hu címlap. Nekem nem tetszi, kicsit csúnyácska, kicsit áttekinthetetlen, kicsit amatőr (nek tűnik a számomra). De van. És fejlődik.
Innentől fogva nincs értelme két helyre blogolni tovább.

Számtalanszor leírtam és bízom benne, hogy valamikor megvalósul: a Blogteren a régi postokhoz fűzött kommentek "elvesznek". A tulaj csak nehézkesen találja meg őket, egy olvasó meg sehogy...hacsaknem végignézi az összes bejegyzést. Na és ez az, ami miatt a blog.hu magasan veri a Blogtert. Azonnal látszik, hogy ki, mikor, melyik posthoz mit kommentelt. Így egy-egy érdekesebb téma sokáig fennmaradhat, illetve ha én találok valakinél valamit és kommentelem, valószínübb, hogy a tulaj is olvasni fogja, válaszol, és kialakul a kommunikáció.

Ha majd a Blogterben is megcsinálják ezt, ráadásul annyira elegánsan és beállíthatóan, mint a blog.hu-n, akkor ismét kiegyenlítődik a mezőny...

Hajrá, hajrá! Izgalmas időket élünk, fejlődik, épül-szépül a blogszféra.

Viszlát :)"

Szóval akkor döntöttem: itten fogok tovább blogolni. Gratula a címlaphoz :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hírbehozó · https://webisztan.blog.hu/ 2006.09.07. 20:26:28

Ajánlgatni kell bátran a linkeket a címlapon, és meg van oldódva a celebkarrier :)

Asszem 2006.09.07. 22:35:24

Hehe, máris egy komment ahhoz amit írtam, helyes,helyes...egész délután a blogokat böngésztem, meg a kommenteket néztem :))

Jó lesz ez így ...
süti beállítások módosítása