Felháborodott szocialisták
2006. szeptember 20. írta: Asszem

Felháborodott szocialisták

"Hatalmas tüntetést szerveznek a nyilvánosságra került Gyurcsány hangfelvétel miatt a felháborodott szocialista szavazók. Elmondásuk szerint megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy Gyurcsány Ferenc hazudott nekik a választások előtt, ezért lemondását követelik."

Ilyen hír nincs. Az a jobboldal tüntet (és most a békés demonstrálókra gondolok), amelyik eleve nem Gyurcsányra szavazott. Eleve nem hitték el, vagy nem fogadták el a programját. Ők érzik átverve magukat? Fenét. Csak szeretnék kihasználni az alkalmat arra, hogy Orbán kerüljön vissza a hatalomba. Amivel természetesen semmi baj, ezt szerették volna a választások előtt is. Addig azonban ne azonosítsák magukat sem a nemzettel, sem a szocialista szavazókkal, amíg nem tapasztalják azt, hogy a baloldali választók valóban tömegesen háborodnának fel Gyurcsány hazugságai miatt.

Négy év múlva választás. Négy év múlva.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása