Mi derült ki a Gyurcsány beszédből?
2006. szeptember 22. írta: Asszem

Mi derült ki a Gyurcsány beszédből?

Számomre Gyurcsány öszödi beszédének nyilvánosságra kerülésével egyetlen, eddig általam nem ismert információ vált hozzáférhetővé: Gyurcsány még tisztán lát, és nem hitte el azokat a hazugságokat, amiket mondott.

Apróság, de mégis fontos. Ha valaki tartósan és sokáig hazudik, lassan a hatása alá kerül, és önmaga is elhiszi önmaga hazugságait. Ez az örvény eleje. Orbánról nem tudni, belekerült-e már, nem tudni, mennyire hisz abban, amit mond, mennyire képes még a duplagondolra.

Gyurcsányról legalább ennyit biztosan lehet tudni. Ez az, ami egyedül kiderült. Az, hogy nem mondott valós számokat, hogy hazudott, hogy mást fog kormányon csinálni, mint amit a kampány során megígért...hát ez nem meglepetés. A közvélemény-kutatások igazolják, hogy a baloldali szavazók pontosan megértik ezt és elfogadják.

Kíváncsian várom a folytatást.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása