Gyurcsányé a Magyar Nemzet
2007. január 16. írta: Asszem

Gyurcsányé a Magyar Nemzet

Igaza van a baloldal által Orbán-utódnak kikiáltott Kósa Lajosnak, amikor közleményében azt állítja, hogy "a baloldal, de leginkább a miniszterelnök érdekében állt a jobboldal széthúzásáról szóló írás megjelentetése. "Egészen addig, amíg hitelt érdemlően ki nem derül, vajon ki is "Horváth Zsolt", illetve hogy ki is fogta a tollát, amikor cikkét megírta, azt kell feltételeznünk, hogy leginkább Gyurcsány Ferenc érdekében áll egy ilyen cikk megjelentetése" - zárul Kósa Lajos közleménye (Index)"

Tényleg Gyurcsány Ferenc érdekét is szolgálja egy ilyen cikk. De nem azért, mert ő maga az Antikrisztus, hanem egyszerűen azért, mert politikai ellenfél, akinek mindig jól jön a másik oldal megosztottsága.
Nade elképzelhető, hogy a Magyar Nemzet, az elfogultság prototipikus példánya, a jobboldal elkötelezett kampánylapja, a polgári nép szava lehozna bármilyen olyan cikket, amely Gyurcsány érdekét szolgálja? Ugye, hogy nem.
És az elképzelhető, hogy Gyurcsány öszödi jelleggel lefizette a Nemzet szerkesztőit, hogy arról írjanak cikket, hogy Orbánt nem lehet a nagytőke által lefizetni? És a Nemzet, ahelyett, hogy ezt a kommunikációs trükköt leleplezve világgá kürtölné a miniszterelnök újabb hazugságát, inkább elfogadja a pénzt? Szerintem ez is nagyon valószínűtlen (ha később kiderül, hogy tényleg így van, jajj nekünk).

Szóval gyenge lábakon álló védekezés ez Kósától. Vagy akut Gyurcsány-fóbia, vagy ócska kommunikációs trükk. Kár, hogy a "dilettáns" és a "posztkommunista" szavak kimaradtak, de az is lehet, hogy ez is jelzés a Viktor-váltó platformnak...:)

Amiben igaza van, az az, hogy a Magyar Nemzetnek, a "polgári értékeket" képviselő emberek lapjának tényleg lehet, hogy vállalnia kéne, ki írta valójában ezt a cikket. Addig nagyon nem elegáns (polgári) vagy korrekt eljárás Kósa részéről, hogy a saját oldal erőteljesen pártkontroll alatt álló lapjában névtelenül átengedett, kritikus hangvételű írás megrendelőjeként Gyurcsány Ferencet próbálja beállítani.

Sunyi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azAttis 2007.01.16. 18:36:31

Na de ki hinné el Gyúrcsánynak ha bevallaná?

Hazug.

molcsa (törölt) 2007.01.16. 19:03:16

Schmidt Mária is valami ilyesmit nyilatkozott, gondolom megjött az utasítás a pártközponttól. Kb. olyan magyarázkodás ez, mint mikor azt próbálták elkenni, hogy miért a Fidesz-székház faxáról küldték el a Magyar Vizsla kefelenyomatát :)

Asszem 2007.01.16. 19:39:57

Ehhez azért már minimum ürgebőrbe varrt békaemberek kellettek a szociktól, minimum...

nyenyec · http://nyenyec.blogspot.com 2007.01.16. 22:33:03

Ez az egész már több szinten is kínos.

Először is az egész pártlap koncepció iszonyat kínos.

Aztán ez a sztori a nagytőkésekkel, meg mindennel.

Ezek a magasröptű reakciók pedig a tejszínhab.

Asszem 2007.01.16. 22:35:21

nyenyec a Wikipédiáról?

Asszem 2007.01.16. 22:58:17

nem, csak az érdekesen hangzó nicked :))
süti beállítások módosítása