A legostobább spam - "In 1945,a young girl named katu lata kulu..."
2007. január 21. írta: Asszem

A legostobább spam - "In 1945,a young girl named katu lata kulu..."

Lehet, hogy nem a gonosz vírusírók és spammerek az internet legnagyobb ellenségei, hanem a hülye userek. A YouTube-on a következő szellemes kommentmém ütötte fel a fejét, és terjed iszonyú gyorsan:

"In 1945,a young girl named katu lata kulu came over to America in a grey boat from Africa. A mysterious man killed her by cutting the word "LATUALATUKA" into her back. now that you have read this measge she will come to your house on a full moon and steal your soul unless you follow these directions:
1. Retype this message as a comment for three other videos..."

Több általában nem fér ki, de biztos van folytatása is. Ugye, milyen vicces? Ennek ellenére rohamosan terjed, néha 15-20 komment egymás után csak ez a szar. Remélem törlik az összes szemetelő hülyegyerekek regisztrációját.

Kíváncsian várom, mikor kerül át a WiW-re. Vagy mikor derül ki, hogy a latualatuka valamilyen termék...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molcsa (törölt) 2007.01.22. 10:07:59

ilyen névvel sztem tuti potencianövelő :)

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.01.22. 11:10:02

Ezt nem értem :(. Aki nem tud angolul, és azért nem érti, az ugye nem is tudja, hogy be kell kommentelni, mertkülönben... Aki pedig tud, és érti, az nem gonodlhatja komolyan, maximum viccből írhatja be. De hogy ennyi legyen az összes humorérzéke... Szomorú :(

(WiWen most megint az terjed, hogy vmi 5 éves rákbeteg kislány írt egy veset, és küldjem tovább, mert ahányszor megteszem, annyiszor kap 5 centet. És ezt is vannak, akik még mindig továbbküldik :( )

Proxy · http://halozatkereso.blog.hu 2007.01.27. 18:46:34

"Lehet, hogy nem a gonosz vírusírók és spammerek az internet legnagyobb ellenségei, hanem a hülye userek" Ez kérlek a legnagyobb igazság és nem lehet, hanem biztos. Mint rettegve tisztelt info-tanárom mondotta volt: A hiba a felhasználóban van. :)
Egyébként én is láttam ezt a fajta spamet, csak az valamivel durvább volt. Gondolom valaki továbbköltötte.
süti beállítások módosítása