Nem lesz Budapest Parádé.
2007. január 23. írta: Asszem

Nem lesz Budapest Parádé.

Azt hiszem a város fiataljai hamar feldolgozzák a Budapest Parádé hiányát. Mindenki más pedig még hamarabb, sőt.

Nem tudom miért, talán öregszem, de nekem ez a parádés cucc sosem volt szimpatikus. Egyedül az tetszett a magyar verzióban, hogy meg sem próbálták a "love parade" mézes-mázas ideológiája mögé bújtatni az egészet. Inkább vállalták, hogy a parádé az, ami: mozgó diszkó.

Viszont a Szigetet sajnálnám, még akkor is ha az előző évben mindig jobb volt, meg tele van szponzorral, meg emberrel, meg szarok az együttesek, rossz a hangosítás, sosincs elég vécé, pocsék a sör, sok a külföldi, bunkók a szekuritisek, drága a jegy, rossz az idő, utálják a helyiek, nyomor van a HÉV-en, minden évben elsüti valaki a "Szigeti veszedelem" szóviccet, minden évben kötelezően hozzák az újságok a "szigetfeeling" műlaza dumát.

Mindezek ellenére, hiányozna :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molcsa (törölt) 2007.01.23. 16:30:41

Nekem sem fog hiányozni, mert sosem voltam rajta, valszeg azért mert azt a típusú zenét nem csípem annyira, amit úgy hoz létre egy algoritmus, hogy egy fél másodperces részt, ami gyárilag be van építve a leggagyibb szintetizátorokba is, lemásol 1000x, és kész. Ennek ellenére nem zavart a létezése, valahogy mindig tök máshol voltam.
A Szigetet én is sajnálnám, pedig hasonlók a tapasztalataim a program színvonalának romlásával kapcsolatban. Kb 4 éve volt egy Sziget, amin volt Boban Markovic meg Klezmatics is egyszerre. Akkor voltak először sátrak, és Markovic, miután 11-kor befejezte a kinti koncertet, még uannyit játszott benn is. Na az kurva jó volt, onnan viszont lassú, kínos ereszkedés.

Editthy · http://www.koleszafoto.hu 2007.01.24. 15:06:30

Hála a magasságosnak! Bár fotótémának elment, de ennél több pozitívumot nem tudnék felhozni...

Kovács Edina 2007.04.30. 02:02:07

Szerintem nagyon sok fiatal SAJNÁLNI fogja h nem lesz a szokványos banzai hisz ez hatalmas party kezdetét jelentette évente egyszer itthon, Magyarországon.

Asszem 2007.04.30. 12:42:28

Természetesen, akik szerették, azoknak hiányozni fog, bár még ők is találnak elég szórakozási lehetőséget, úgyhogy pár év múlva már csak valami édesbús nosztalgiával fognak visszagondolni rá, mint a fiatalságuk egyik szép emlékére.
süti beállítások módosítása