A világ legszarabb billentyűzete...
2007. április 28. írta: Asszem

A világ legszarabb billentyűzete...

...konstruktőri díját minden kétséget kizárólag annak a balfasznak kompetenciadeficit-szindrómában szenvedő embernek ítélném oda, aki megalkotta azt a klaviatúrát, amiről most írok. A zseniális koncepció a következő kérdésre adott válaszban rejlik: a számítógépet azonnal (!) és visszavonhatatlanul, egyetlen gombnyomásra kikapcsoló "Power" feliratú gombnak vajh hol lenne a billentyűzeten az optimális pozíciója?

Emberünk megtalálta: Az ENTER-től jobbra, de közvetlenül a DEL alatt. Bravó. Sikerült pont azt a területet kiszúrnia, amit az ember gépelés közben a legügyetlenebb kisujjával ér csak el, de viszonylag gyakran használja. Kíváncsi lennék, vajon mennyi gondolkodás után jutott a tervező arra a következtetésre, hogy ezen a területen a legkisebb a gomb véletlen megnyomásának a valószínűsége?
Azt hiszem ennél rosszabb helyre nem is lehetett volna rakni. (esetleg közvetlen az ESC mellé??)


Hogy most nincs nálam fényképezőgép, ha mástól olvasnám, nem hinném el.

Beszarás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kreator 2007.05.06. 17:11:16

nekem is pont ott van, bár az enter alatt van egy \"turbo\" feliratú gomb és csakk ezzel együtt müxik :)
süti beállítások módosítása