Google Reader új köntösben
2008. december 05. írta: Asszem

Google Reader új köntösben

A Gmail ruhatárának frissítése után új ruhát kapott a hírolvasó Google Reader is. Sajnos a kistesó nem is annyira ruhát kapott, hanem inkább bőrt, amit nem lehet lecserélni, sem a régire, sem másmilyenre.

Mindegy, a Readert amúgy sem a külseje miatt szeretjük. Első benyomásra nekem furcsa volt. Összességében szép, bár számomra kissé egybemosódnak a kategóriák és az elemek. Valamilyen vizuális elemmel én jobban hangsúlyoznám a különbséget, mert az enyhe indent és az, hogy a kategória és annak tagjai is félkövérek nekem kicsit kevés. Első ránézésre a kategóriát is feednek nézem.

Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy miért nem lehet a kategóriákat átnevezni a létrehozásuk után, ha újra akarnám strukturálni a hierarchiát, kezdhetném az egészet elölről.

Na mindegy, úgy látszik most ez a divat Google-nál, úgyhogy kíváncsian várom a Calendar frissülését.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

penge™ · http://www.thevenusproject.com/ 2008.12.05. 11:15:33

Ha nem lenne ennyire zavaróan fehér az egész (főleg a skinezhető Gmail után) még tetszene is, mert valahogy komolyabbnak, fejlettebbnek tűnik ez a felület. Bár egyenlőre a becsukható szekciók és a barátlista jobb elkülönülésén kívül nem sok változást látok.

"ha újra akarnám strukturálni a hierarchiát, kezdhetném az egészet elölről."

A "drag n' drop" művelettel úgy rendezed a feedeket, ahogy akarod.

Amúgy látom a blogod is új stílust kapott. Jobb lett így.

Asszem 2008.12.05. 11:19:06

Jaja, végre újítottak sablonokat blog.hu-nál, nekemi is tetszik ez az új. Hozzányúlni meg már lusta vagyok, meg amúgy sem bízom a saját ízlésemben :D
süti beállítások módosítása