Mindegy, hogy milyen ünnep, a lényeg, hogy balhé legyen...
2009. március 15. írta: Asszem

Mindegy, hogy milyen ünnep, a lényeg, hogy balhé legyen...

Vajon hány évnek kell eltelnie, amíg ismét balhé mentesek lesznek nemzeti ünnepeink? Nem mintha bármilyen hivatalos állami rendezvényre akarnék menni ünnepelni, sőt, nem mintha ünnepelném bárhogy is ezeket a dátumokat, de idegesít, hogy egyesek megtehetik azt, hogy néhány napra, pusztán a balhé kilátásba helyezésével elérik azt, hogy felelősségteljes ember elkerüli a város legfőbb pontjait. 

Szerintem teljesen jogos igény elég sok budapesti részéről, hogy a rendőrség garantálni tudja a biztonságukat pár száz randalírozótól. Főleg azután, hogy lassan 4 éve már mindig ugyanez a helyzet, és. mindig ugyanazok az arcok balhéznak. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JohnRambo 2009.03.17. 19:10:18

Szerintem a trend alapján nem az a kérdés, hogy "Vajon hány évnek kell eltelnie, amíg ismét balhé mentesek lesznek nemzeti ünnepeink?" hanem inkább az, hogy vajon hány év még, amire teljesen nemzeti ünnep mentesek lesznek a balhék? Lassan ezekről a dátumokról már nem az ünnepek jutnak eszembe, hanem hogy akkor most figyelni kell merre megyek haza, vagy ahogy egyik belvárosban lakó kollégám kérdezte, hogyan vigye haza a tojást anélkül, hogy gumikesztyűvel motozzák meg a körúton. Ehhh, jó kilátások. :) Na meg ugye ha nem megyünk el ünnepelni, mert félünk a balhétól, akkor az milyen ünnep? Szomroú...
süti beállítások módosítása