100 fekvőtámasz projekt - 2. hét vége
2009. április 05. írta: Asszem

100 fekvőtámasz projekt - 2. hét vége

Sikerült megcsinálnom a második hetet, eddig minden a terv szerint halad, ahogy az Uralkodó mondaná. Csakhogyámbár: érzem, hogy az utolsó maxos szériákban inkább a minimumra törekszem, meg nemhajt a tatár, szóval lehet, hogy a harmadik hétre nem a legnehezebb edzéstervvel fogok indulni.

Mertugyebár: a második hét végén van ismét egy teszt, aminek eredményétől függően három kategóriába sorol be: ha 16-nál kevesebbet bírok, akkor bukás, goto 2. hét, de ettől nem félek, mert a kezdeti teszt eredménem is 20 volt.

Ha 16-20 között sikerül, akkor a legkönnyebb kategóriába rak, 21-25 között a közepes és 25-ön túl van az a legnehezebb terv, amitől tartok, mert ha ebbe a kategóriába kerülnék az azt jelentené, hogy jövő hét vasárnapra a második sorozatban már 30-at kellene tudnom csinálni, két hét múlva meg 40-et. Ez azért még elég valószínűtlennek látszik, még annak ellenére is, hogy baromira érzem a gyakorlatok hatását, ahogy erősödöm.

Tehát lehet, hogy szándékosan, még ha tudnék is 25-nél többet csinálni, a következő hétre inkább maradok a második nehézségi szinten.

Még egy apróság: azt hiszem, a tesztet is ma fogom megcsinálni. Bár az eredeti program azt mondja, hogy pihenjünk pár napot, de az nekem nagyon felborítaná a menetrendet, hétfőn és kedden vannak a jógaórák este, úgyhogy azokon a napokon nem akarok külön megerőltető gyakorlatokat csinálni.

Most tehát kipihenem magam, és kora este megcsinálom a tesztet, cél a 21-25 közötti régió. Ami valószínűleg menni fog, mert most az utolsó széria is minimum 20-as volt, és simán lement, persze a vállaimat azért már érzem jól.

Glotan!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása