Hogyan lehet a létező legegyszerűbben blogolni?
2009. július 11. írta: Asszem

Hogyan lehet a létező legegyszerűbben blogolni?

Blogot írni jó. Kivéve akkor, ha nincs kedved sokat pepecselni azzal, hogy regisztrálsz egy blogszolgáltatóhoz, megtanulod a szerkesztő felület használatát, beállítgatod a blogod megjelenítését, kitapasztalod, hogyan lehet fényképeket feltölteni, szöveget formázni, stb. stb.

Ha tehát csak a blogolás bonyolultsága tartana vissza attól, hogy elkezd megosztani a neten magvas gondolataid, akkor a Posterous nevű szolgáltatást pont Neked találták ki.

Gyakorlatilag SEMMIT nem kell csinálnod! Írj egy emailt a post@posterous.com címre, a tárgy mező lesz a bejegyzésed címe, a levél tartalma pedig a poszt szövege. A levél feladója lesz a blogod címe, de természetesen ezt utána megváltoztathatod, illetve lefoglalhatod, hogy nehogy más is ugyanoda blogoljon.

Ennyi. Azt hiszem, ennél egyszerűbben nem is lehetne. 

Természetesen mindez csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal többet is tud, de kezdetnek ez is megteszi. Blogolásra fel!

Nekem egyre jobban tetszik. Check it out: asszem.posterous.com

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása