25 másodperces userváltás
2006. június 01. írta: Asszem

25 másodperces userváltás

Az otthoni gépen ketten osztozunk párommal, ezért a konfliktusok elkerülése végett két felhasználói fiók van, így mindketten kedvünkre beállíthatjuk a kedvenc megjelenési formákat, böngészőket, extensionöket, stb. stb.

Mindez szép és jó, csak nem értem, hogy miért van az, ha tőlem lépek át hozzá, az kb. két másodperc, ha viszont tőle hozzám, akkor az 22-25 másodperc között mozog. Megszámoltam. A login képernyő egy pillanat alatt bejön, de utána nagy feketeség, majd megtörténik a váltás.

Gyenge a gép? Elvileg van egy giga ram, meg egy frankó amd athlon 64 proci, vagy nem ettől függ? Vagy simán az XP hülyesége?

Na mindegy, hamarosan meglesz az új gép, és akkor nem kell ilyesmivel szenvedni, mindenki a kedvére garázdálkodhat :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joco 2006.06.02. 16:46:38

Az irányok közötti időkülönbség azért is lehet, mert (sok)mindent a te usereddel telepítettél, és vicces módon az XP érzékeny erre a dologra. Ezt kikerülheted, ha van egy olyan usered, amivel telepítesz, és van egy, amivel használod a gépet. Rettenetes, de ez van.

Asszem 2006.06.02. 17:06:01

na erre nem is gondoltam volna, köszi...tegnap meg észrevettem, hogy valaki beixelte a Cére, hogy "helymegtakarítás véget tömörítse", na ezt kikapcsoltam, úgyhogy most érezhetően gyorsabb a váltás...

De a legjobb a teljesen saját gép lesz.

Milán 2006.06.14. 15:06:34

Én kaptam már nem is egy meghívót és sehogy sem enged belépni a myvipre a gép.Akárhányszor kattintok a login-re újra és újra a belépés főmenü jelenik meg!
Segíts légyszi!!
süti beállítások módosítása