Pandora.com-- a megunhatatlan zeneadó
2006. szeptember 10. írta: Asszem

Pandora.com-- a megunhatatlan zeneadó

Érdemes kipróbálni: www.pandora.com. A lényege a következő: keresel egy előadót vagy stílust, amit szeretsz, ebből ő lejátszik neked egy számot, majd a Music Genome Project segítségével olyan zenéket szeret, amik karakterisztikumában hasonlítanak az általad választottra. Természetesen nem mindig találja el, ezért nagyon egyszerűen tetszik/nem tetszik választással megmondhatod a programnak, hogy eltalálta-e az ízlésedet. Ha regisztrálsz, a beállításaidat elmenti, legközelebb folytathatod.

Az egésznek az az óriási előnye, hogy a saját ízlésednek megfelelő zenéket hallgathatsz, ráadásul felfedezhetsz olyan előadókat, akikről eddig sohasem hallottál :)

A hátránya az, hogy a jogdíjak miatt egy számot csak egyszer játszik le. Hiába tetszett nagyon, többször nem hallgathatod meg. Illetve mivel a zinternetről gyün az adat, ezért sokszor akad (vagy mint ennek a blognak az írásának pillanatában) meg sem szólal.

Ennek ellenére ha az mp3 gyűjteményedet már nagyon unod és semmilyen shuffle nem segít rajta, akkor próbáld ki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.09.11. 10:56:56

Nem is tudtam, hogy egy számot csak egyszer játszik le. Bár eléggé kifogyhatatlan tűnik a választék.

Asszem 2006.09.11. 13:41:30

Ja, elég nagy a világ zenei gyűjteménye. Ami meg nagyon tetszik, azt meg lehet venni...((esetleg letölteni...:))

k.anett 2006.10.17. 17:54:01

Hali!Csak külföldi zenét hallgathatok a rádión?

Asszem 2006.10.18. 16:19:46

Asszem igen, de próbáld ki, keress rá magyar zenékre.
süti beállítások módosítása