A baloldal megbocsát
2006. szeptember 21. írta: Asszem

A baloldal megbocsát

"A megkérdezettek 45 százaléka szerint le kéne mondania a kormányfőnek, három százalékkal többen vélték azonban úgy, hogy maradnia kell. A Fidesz szavazóinak nagy többsége a lemondás mellett foglalt állást, az MSZP-sek viszont egyöntetűen – 95 százalék – állnak ki a miniszterelnök maradása mellett. A bizonytalanok mindkét esetben valamivel nagyobb arányban Gyurcsány maradását támogatják."Századvég

Ahogyan az várható volt. Kiknek hazudott Gyucsány? A Fideszeseknek? Nem. Gyurcsány bukása akkor lenne nyilvánvaló, ha az MSZP szavazótábora akarná lemondását. Gyanítom, hogy ez öt százaléknál magasabb lenne, ha nem Orbán lenne az egyetlen alternatíva.

Azt hiszem a dolgok lassan visszakerülhetnének a rendes kerékvágásba. Folytatódhat a megszorításocska, kiigazíthatják a kőcségvetést, talán egyenesbe jönnek a dolgot, és észrevehetjük, hogy még ilyen gazdasági helyzetben is mennyivel sokkal jobban élünk, mint a világ jelentős része.

2010-re pedig a szocialisták keressenek egy hasonlóan karizmatikus, de hiteles és támadhatatlan múlttal rendelkező jelöltet. Akár Kókát. SZDSZ addigra már úgysem lesz.

Amíg Orbán Viktor aktívan politizál, mindig jó esélye lesz az MSZP-nek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiss KOVÁCS EMŐKE 2006.10.04. 18:40:25

TEidióta kurcsény!nEM ÉRZED HOGY EL KELLENE sunnyognod hiszen ezt rendesen el......tad elég volt a hazugságaidbóld

toderik 2006.10.04. 19:24:51

Fletó elszáll. Fletó már azt hiszi, hogy angolul is folyékonyan tud mellébeszelni. Fletó már azt hiszi, hogy a CNN-nél is Baló Gyuri a riporter, és majd joviálisan alákérdez neki.
Fletó már azt hiszi, hogy:
"Frenk, júr zö ónli ván"

Zis is... öööö... böszme big blamázs for zö kantri.


süti beállítások módosítása