Most eltátja a száját! (Vista reklám...)
2007. április 15. írta: Asszem

Most eltátja a száját! (Vista reklám...)

És tényleg, de inkább a röhögéstől és/vagy felháborodástól. Szóval ellátogattam megnézni a Microsoft honlapján a Vista reklámját. Ez a kép fogadott, amit rögtön lementettem és/vagy leblogoltam, hogy dicső példaként megőrizhessem az utókornak és/vagy az örökkévalóságnak:














Első reakcióm: most elmész anyádba...úgyhogy a kép lementése után nem is folytattam a termék megismerését.

Egy, a monopolhelyzetével gátlástalanul visszaélő cég, amely rákényszeríti a saját fos termékét a piacra legalább annyit megtehetne, hogy nem ilyen irgalmatlanul nagypofájú és öntelt módon reklámozza önmagát. Még jó, hogy nem felszólító módban van.

Persze azt mégsem írhatják ki, hogy "Lassabb, drágább, megbízhatatlanabb".

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fotofabrik · http://fotofabrik.blog.hu 2007.04.16. 06:48:42

rosszul tudom, hogy kb egy árban van az xp-vel? éppen ezért kár is lenne kiírni, hogy drágább...
a többi mind igaz :)

Asszem 2007.04.16. 08:56:01

Ha a teljes funkcionalitáshoz szükséges hardver árát is beleszámoljuk, akkor nincs egy árban, ha viszont csak az internetelőfizetés költségét nézzük akkor egy árban van (torrent :)

PDAFAN 2007.04.22. 07:40:35

Miért is kényszerít a mikrofos a terméke használatára? Egy pár hónapos PC-m van, és mindene működik, meg a nyomtató, szkenner, webkamera is. Mindez egy tökingyenes, nyílt forráskódú rendszerrrel.
Miért lennék rákényszerítve a ms használatára?

Asszem 2007.04.22. 14:41:13

Szerencséd van PDAFAN, ha nem kell olyan szoftvereket használnod a munkádhoz, amit csak windowsra írtak meg...
süti beállítások módosítása