Söréttel a reformokra
2007. június 09. írta: Asszem

Söréttel a reformokra

Az az idegesítő a Fideszben, hogy ész nélkül támadják a kormány összes reformkísérletét. Olyan, mint amikor az óvodás gyerek hisztirohamot kap és csukott szemmel, a kezeivel össze-vissza csapkodva rohan előre. Pedig lenne mit kritizálni, de nem mindent és nem gátlástalanul.

Mi értelme volt annak például, hogy Selmeczi Gabriella (egészségügyi szakpolitikus ugyebár) azzal riogat: elfogytak a cumik a Semmelweis Egyetem koraszülött osztályán? Ráadásul ez az állítás azon kívül, hogy hülyeség, pillanatok alatt cáfolható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tschöppy · http://www.kvazifoldon.hu 2007.06.09. 13:31:01

Igazad van. Néha tovább is kéne látni a napi politikai érdekeknél.
Azért ez nyelvtanilag a mondat a helyén van, ami klubradio.hu-ról származik (a linkelt írásból):
"...közölte a Klubrádió Kontra című műsorában Nobilis András, a Semmelweis Egyetem 2-es számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika koraszülött intenzív osztályának vezető főorvosa valamint az I-es számú Klinika Koraszülött osztályának orvosa Jäger Judit a Fidesz szakpolitikusának, Selmeczi Gabriellának az állítását."


:)

Asszem 2007.06.09. 13:47:03

Egen, kicsit kényelmesek voltak az urak, vagy nincs pénz korrektorra.

Tschöppy · http://www.kvazifoldon.hu 2007.06.09. 17:06:06

Most látom, sikerült nekem is érdekesen fogalmaznom :)

Asszem 2007.06.09. 19:04:45

Nembaj, udvariasan nem vettem észre :)
süti beállítások módosítása