150 valódi dollár ingyen - pókerezésre
2007. július 10. írta: Asszem

150 valódi dollár ingyen - pókerezésre

Ha szeretnél megtanulni valóban jól pókerezni, de mégsem akarsz kockáztatni, akkor ajánlom figyelmedbe a következőket:

PokerStrategy néven létezik egy olyan közösség, ahová ha regisztrálsz és megcsinálsz egy viszonylag egyszerű póker kvízt, akkor automatikusan kapsz 50 dollár kezdőpént. Tehát ez nem nyeremény, nem sorsolás, hanem igazi pénz, amit átutalnak a pókerteremnél létrehozott számládra és amivel elkezdhetsz játszani. Igazi pókert. Felejtsd el a playmoney-t.

A kvízt csak úgy lehet megoldani, ha előtte elolvasod a tananyagot. Ez azért szükséges, hogy meggyőződjenek róla, nem vagy teljesen hülye vagy reménytelen a pókerhez.

Ha nem vagy béna és nem veszíted el két nap alatt ezt a kezdőtőkét, akkor meghatározott számú lejátszott kéz után kapsz még 100 dollárt, valamint hozzáférést remek kis pókerszoftverekhez (pl. PokerTracker).

Na és hogyan ne veszítsd el a pénzt? Az oldal neve nem hiába PokerStrategy, ugyanis szépen lépésről-lépésre megtanítanak a helyes és eredményes játékra. Amihez kétségkívül türelem és önfegyelem kell, hogy az ember ne rakja fel all-in az 50 dollárját az első ászpárra, amit megkap 25 NL-en.

Egyelőre még bájosan tört magyarsággal írt cikkek hada áll rendelkezésedre, amiből okosodhatsz, szintén a fokozatosság elvét követve: minél többet játszottál, annál több és bonyolultabb cikkhez férhetsz hozzá. Ez azért jó, mert nem zavarja teljesen össze a kezdőket és amikor élesben megy a játék amúgy sem lesz idő az összes szempont figyelembevételére egészen addig, amíg nem automatizálódtak az alapok...najó, erre majd egy későbbi posztban visszatértek.

Szóval az internetes pénzes póker világában abszolút kezdőként, én már megkaptam az 50 dolláromat és szépen belevágok a meggazdagodásba, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan haladok. Max. elveszítem az egészet, de még akkor is nullán vagyok.

Ja és hogy profitáljak is ebből az egészből, kiraktam ide a blogba a bannert, mert aki rám hivatkozva regisztrál (Defcon5 az online póker világában hamarosan rettegetté váló nevem :), az után én kapok még 10 dollárt, ha pedig ügyes az illető, akkor még 90-et.

Tehát akit érdekel a dolog az klikkeljen a bannerre jobb oldalt, vagy pedig ide a szimpatikus fiatalember enyhén durcás arcára:





Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.07.10. 09:07:22

Ha kiteszel hirdetéet, megígérem, néha kattintok rájuk. :-)

Asszem 2007.07.10. 09:16:43

Pszt! Ilyet nem mondunk!
Milyen számlára utalhatom a 30%-ot? :))
süti beállítások módosítása