Észak-Korea kizárása a következő foci VB-ről
2010. augusztus 01. írta: Asszem

Észak-Korea kizárása a következő foci VB-ről

Nyilvánosan megalázták és kényszermunkára küldték a gyászos szereplésért az észak-koreai válogatott kapitányát, írj az Index.

Nem is az a legszánalmasabb az egészben, hogy ez megtörténhet, hanem az, hogy még örülhetünk, hogy olcsón megúszták, és nem lett kivégzés a dologból, mint az elrontott gazdasági reformok felelősei ügyében.

Szerintem kb. mindenki tudja, hogy pár évtizeden belül össze fog omlani a rezsim, csak éppen nekik nincs olajuk, ezért nem éri meg az USA-nak tankokkal demokráciát exportálni, szóval elegendő kivárni amíg magától el nem rothad az, ami a gyökeréig romlott.

De egy apró kis szeget mégiscsak lehetne ütni a Kedves Balfasz Vezető koporsójába: a FIFA mondjuk kizárhatná Észak-Koreát a következő futball világbajnokságról. Mondván, ez egy sport, egy játék, amiben benne van az, hogy a másik csapata a jobb, felkészültebb, szerencsésebb, tehetségesebb, és a nyugati világ nem tolerálja az olyan csapatokat, amelyek tagjainak ilyen és ehhez hasonló retorzióktól kell tartania.

Hátha leesik nekik is a tantusz.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása