Google Notebook - apróságok, nem értem
2006. május 28. írta: Asszem

Google Notebook - apróságok, nem értem

Áttértem a del.iciou.us-ről Google Notebookra. Jó. Gyorsabb a linkek elmentése, a kijelöléses rész meg pláne praktikus.
Maga az oldal szebb. Viszont.

Miért nem lehet címkézni? Hogy találom meg, amit keresek? Miért nem lehet beállítani a megjelenítés sorrendjének szempontját? Pl. ABC sorrendben rendezve, időrendben, olvasás alapján? Miért nem lehet beállítani azt, hogy a notebookok sorrendje ne változzon baloldalt?

Ezért utáltam annó évekig magát a Windowst is: az ablakok mindig másutt, nem lehet vizuálisan megtanulni, mi hol van, hanem figyelni kell és a figyelem fárasztó. Bezzeg Nortonban milyen egyszerű volt, kb. negyedik directory felülről oszt jó.

Visszatérve Notebookhoz, kár, hogy nem lehet beállítani, a notebookok listáját mi alapján rendezze.

Kéne még egy export/import funkció, mégiscsak webes szolgáltatásról van szó, ha holnap tönkremegy a szerver, akkor ne az összes linkem bánja.

Remélem előbb-utóbb megoldják ezeket, bár az adatok többszempontú rendezését ezeknél a webkettes Google cuccoknál (gmail, reader, notebook) nemigen tapasztalom.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása