BKV Plusz - najó, most tényleg elégedett vagyok
2007. május 15. írta: Asszem

BKV Plusz - najó, most tényleg elégedett vagyok

Szóval az ember örüljön az élet apró örömeinek elvéből kiindulólag fogant meg bennem eme bejegyzés leírásának elhatározási terve, amely most realizálódik. Odakint ilyen agyhalál idő van és ez ilyen hatással van rám.

Szóval BKV. Plusz. Ma délelőtt működött a légkondi a 85-ös buszon. Hurrá. A Combinokat persze messzire el kell kerülni mert azokon már most is szauna van, áldassék a neve annak a tervezőnek aki nem rakott bele légkondit (merthogy túl sűrűn vannak a megállók) de megfelelő méretű ablakokat sem.

Még egy helyi érdekű újdonság, hogy a 68-as buszok immáron csuklósak lettek. Ez biztos valami felsőbb szempont alapján került elhatározási bevezető fázisba, mert én azt tapasztaltam, hogy napközben a sofőrrel együtt átlagban 4-5 utas üldögél kényelmesen elszórva rajta. Kivéve a reggeli csúcsidőt, akkor természetesen tömött. Szóval most van még nagyobb 68-as, még több ülőhellyel, nagy a jólét.

Hát, megírtam a pozitív BKV posztot is. De rendes vagyok :))
bkv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grappa 2007.05.16. 17:34:49

A Combino-t légkondícionálósra tervezték, azért nincs rajta elhúzható ablak. Csak Bp. Székesfőváros önkormányzata úgy ítélte meg, légkondira nincs szükség, így azt nem is rendelt bele. Ezúton is gratulálok ehhez a felelősségteljes, előrelátó, egyben rendkívül humánus döntéshez.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.22. 09:13:02

Grappa: ugyanezt játszották el az új Volvo buszokkal, aztán persze drágábban rendeltek bele légkondit. Van egy olyan sanda gyanúm, h Combinoval is ez lesz.. legalábbis bízom benne.

Asszem 2007.05.22. 18:06:47

Most olvasom a hírt, hogy rendeltek három CombinoPlust, mindhármon különbözőféleképpen lesz megoldva a hűtés (légkondi, nagyobb ablakok, fényvisszaverő üveg, légcserélés) és külső, független cégekkel is vizsgáltatják a hatékonyságot...

Na ez más sokkal korrektebb. Eleve így kellett volna.

Most viszont azt a többletköltséget, amit a régi Combinok lecserélése jelent, annak kellene állnia, aki megrendelte őket.
süti beállítások módosítása