GY.I.K. - Gyakran Idegesítő Kérdések
2007. december 07. írta: Asszem

GY.I.K. - Gyakran Idegesítő Kérdések

Egy. A Firefox indításkor megkérdezi, hogy akarom-e telepíteni a talált frissítéseket. A telepítés után pedig megáll, és várja, hogy a folytatás gombra klikkeljek. Minek ez? Miért nem lehet defaultnak beállítani, hogy igen, töltsön le minden frissítést és igen, gratulálok a telepítéséhez, induljon el végre.

Kettő. A Google Reader új RSS csatorna felvételekor mindig megkérdezi, hogy ezt most a Google Homepage-hez, vagy a Google Readerhez akarom hozzáadni. A Readerhez könyörgöm.

Három. Az IndaPass...de ezt hagyjuk :)

Viszont egy előrelépés történt a felesleges kérdések ügyében: a "Hardver biztonságos eltávolítása" funkció az XP-ben nem tesz fel minimum négy kérdést egy pendrájv eltávolítása előtt.

Öröm, boldogság.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aronsz 2008.02.24. 11:00:44

Na ja, de van, aki csak úgy kitépi a gépből a pendrive-ot, mint pl. én. Jó, adatvesztést minimalizálom, szóval kilövöm a Total Commanderben a meghajtóját, de elvből nem fogom magam 32 kérdésen átsz*rakodni...
süti beállítások módosítása